Idei de design pentru pavele

25.09.2013
|
0 Comments
|
pavele

A�Imbinarea zonelor pavate cu zone de verdeata

Poate fi dificil sa gasiti modelul potrivit pentru curtea dumneavoastra cu atat de multe pareri diferite intre beneficiile mentinerii unui gazon sau optarea pentru zone pavate. Cea mai buna solutie pare a fi sa creati un amestec de zone pavate si iarba, astfel va veti bucura de ce e mai bun in ambele lumi.

Pavajul este practic. Fie ca aveti o gradina sau doar o curte cu foarte multa iarba, din motive practice este bine sa aveti o carare de pavele in jurul curtii dumneavoastra. Astfel, daca ploua foarte mult si pamantul devine ud, nu sunteti nevoit sa calcati pe iarba. De asemenea este bine sa aveti o zona pavata in curte in cazul in care doriti sa aveti o zona pentru gratar, mobila de exterior, in acest caz fiind util sa pavati cel putin o zona mica a curtii dumneavoastra.
Cand temperaturile incep sa creasca in timpul verii, toate acele zone pavate minunat vor incepe sa se incalzeasca, deci daca sunteti genul de persoana careia ii place sa umble descult prin curtea dumneavoastra in timpul verii, despartiti zonele pavate si zonele cu iarba. In acest fel nu va veti arde picioarele si va veti putea bucura de umblatul descult.

Diversitatea este intotdeauna mai buna, in special atunci cand vine vorba de aspectul casei si al curtii dumneavoastra, deci in loc sa alegeti doar gazon sau doar pavaj pentru curtea dumneavoastra, imbinarea acestor doua va crea un efect general mai bun. Exista numeroase reviste, bloguri online cu sfaturi pentru decorarea casei si peisagistica curtii, asa ca cercetati modul in care alte persoane si-au aranjat curtile pentru inspiratie, deorece combinatia potrivita de iarba si pavele poate arata absolut uimitor.

Multor persoane le place senzatia de a umbla desculti pe iarba, si daca esti genul de persoana careia ii place sa se relaxeze in curte in mod regulat, iarba va fi mult mai comfortabila ecat pavelele. Daca nu aveti niciun fel de mobila de exterior pe care sa va relaxati, sau doar preferati senzatia de a va intinde pe iarba, asigurati-va ca mentineti suficient gazon.

Cu cat investiti mai mult timp si efort in zonele din curtea dumneavoastra, cu atat veti obtine mai multa bucurie si relaxare, deci ganditi-va bine ce doriti sa faceti si faceti planurile si caracteristicile intocmai. Aranjamentul perfect va fi diferit pentru fiecare persoana in parte, dar incercati sa gasiti combinatia perfecta de pavele si gazon pentru dumneavoastra, pentru ca nimic nu se compara cu a avea o mica zona de paradis chiar in curtea dumneaoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

free vector